Ofte stillede spørgsmål

Hvordan rengør jeg bedst min kork-måtte?

Kork er et naturmateriale med høje antibakterielle egenskaber, hvilket bl.a. forhindrer bakterier samt ubehagelige lugte, så det kræver mindre rengøring. Hvis rengøring er nødvendigt, kan du rengøre den med en hårdt, opvredet klud. Vær opmærksom på at din yogamåtte skal lufttørre fuldstændig, før du ruller den sammen. 

Hvordan behandler jeg min korkmåtte inden brug? 

Du kan spraye din yogamåtte med vand før brug, for at forbedre skridsikkerheden.

Hvordan behandler jeg min yogamåtte inden brug?

Du kan vaske din nye måtte med rent vand på en fugtet klud (ingen sæbe er nødvendig). 

Hvordan rengør jeg min yogamåtte efter brug?

Efter brug bør du aftørre din yogamåtte med en hårdt, opvredet klud. Lad altid din yogamåtte lufttørre inden du ruller den sammen.


Hvad kan jeg bruge en yogablok til?

En yogablok kan bruges til aflastning, fordi du f.eks. kan sidde på den, hvile hovedet på den eller lignende. Den kan også bruges som forlængelse af din arm, så du nemmere kan nå jorden. Du kan læse meget mere om yogablokke her .

Hvad bruger jeg et yogabælte til? 

Yogabæltet hjælper dig med at opretholde en god holdning og et godt stræk igennem hele øvelsen. Et yogabælte er stabilt og giver sig ikke undervejs. 

Kan jeg bruge en almindelig træningsmåtte i stedet for en yogamåtte? 

Til yogapraksis vil vi altid anbefale en decideret yogamåtte, da disse typisk er tyndere end en almindelig træningsmåtte. En yogamåtte er som standard mellem 4 og 5 mm tyk, hvor en træningsmåtte oftest er ca. 1 cm tyk. Hvis underlaget er for tykt kan det være svært at holde balancen til yoga.

Sidder du inde med spørgsmål du mangler svar på?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på hello@yogalovers.dk 💗