Yogablokke

Filter

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

En yogablok er et praktisk redskab, som du kan bruge til din yogapraksis. Den lille murstensformede klods vejer ikke særlig meget og den er derfor nem at have med på farten.
Yogablokken er det perfekte hjælpemiddel når du f.eks. skal stå op og samtidig røre jorden, men dine arme ikke er lange nok til at nå. En yogablok kan også bruges til aflastning når du f.eks. skal sidde ned.

Vores yogablokke er alle fremstillet i skridsikkert, miljøvenligt materiale og er 100% fri for latex, PVC og anden skadelig kemi. Hos os kan du være sikker på at få en yogablok hvor både blokken og emballagen er fremstillet med omtanke for miljøet🌍

En god yogablok skal være både skridsikker og miljørigtig samt byde på et godt greb. Er du enig i den betragtning? I givet fald vil vores udvalg af yogablokke med sikkerhed falde i din smag. Vi forhandler nemlig netop skridsikre og miljørigtige yogablokke til favorable priser. 

Hos Yoga Lovers kan såvel den øvede som begynderen gøre en rigtig god handel på blokke til yoga. Vi har samlet alle blokkene på denne kategoriside, så du får et overskueligt overblik over mulighederne. Du kan sortere vores yogablokke efter farver og pris, hvis du ønsker det.

Ønsker du en mere udfordrende og effektiv yogatræning, så tøv ikke med at investere i en yogablok. Det er et af de absolut bedste redskaber til yoga sammen med en yogamåtte.  

Stort udvalg af yogablokke fremstillet af miljøvenlige materialer

Vores ambition er ikke at tilbyde det største, men snarere det bedste udvalg af yogablokke. Vi deler din store kærlighed til yoga, og vi vil hjertens gerne imødekomme dit ønske og dit behov for at købe kvalitetsudstyr, herunder blokke, til yoga. Derfor har vi nøje udvalgt alle de yogablokke, som du bliver præsenteret for her på siden. Alle blokkene lever op til vores strenge krav til kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. 

De yogablokke du finder i vores sortiment er ikke helt ens, men mindst én ting gør sig gældende for samtlige produkter; de er fremstillet af miljøvenlige materialer, eksempelvis kork. 

Kork er ikke kun et populært materiale til yogablokke, fordi det er kendt for at byde på god tyngde og dermed støtte, men også fordi at materialet er yderst klimavenligt. Desuden er kork antibakterielt og bevarer ikke dårlige lugte. Det betyder, at yogablokke af kork kræver minimal rengøring og vedligeholdelse. Ved behov kan blokken tørres af med en fugtig klud.  

Vil du også gerne købe yogablokke, der ikke indeholder farvestoffer, giftige kemikalier, latex eller PVC, så udforsk vores sortiment. 

Vores yogablokke er naturligvis også skridsikre

Vores yogablokke udmærker sig ikke kun ved at være fremstillet af miljørigtige materialer. Yogablokkene byder også på andre egenskaber og fordele. Eksempelvis er det værd at fremhæve, at blokkene alle er skridsikre. 

Blokkene kommer med en skridsikker overflade, hvilket bevirker, at du kan udføre alle tænkelige og utænkelige yogaøvelser uden at komme galt afsted. 

Endvidere føles yogablokkene bløde, hvilket gør, at du er sikret maksimal komfort, hvad end du skal støtte dine knæ, dit hoved, din albue eller noget helt fjerde. Mange af yogablokkene er også lavet med 90 graders kanter, hvilket sikrer et fast og let greb. Alt dette er med til at give gode forudsætninger for en god og effektiv yogatræning. 

Find en yoga blok i din foretrukne farve

Sort, blå, rød og grøn. Det er blot nogle af de mange farver, du kan vælge mellem, når du skal bestille en ny yogablok eller to. Farvepaletten kan variere fra blok til blok, men de fleste af vores blokke forhandles i flere friske farver. Der skulle derfor være en god chance for, at du også kan finde en yoga blok i din yndlingsfarve. 

På de enkelte produktsider kan du angive de ønskede farver, inden du lægger blokkene i din digitale indkøbskurv. 

Hvorfor købe og bruge yogablokke?

Rigtig mange yogaentusiaster vælger at investere i yogablokke, og det er selvfølgelig ikke uden grund. For nogle er sådanne blokke blot et nice-to-have, mens det for andre er et must-have. 

Der er ikke desto mindre masser af gode grunde til at bruge yogablokke for både begyndere og øvede. En yogablok giver nemlig støtte og stabiliserer samt hjælper med at justere din krop. Du kan f.eks. benytte blokken, hvis der er en eller flere yogaøvelser, du har svært ved at udføre. Det kan f.eks. være, at du har svært ved at nå ned til jorden og derfor vælger at bruge blokken som en forlænget arm. Yogablokken er også genial til at aflaste din lænd eller dit hoved.

Helt overordnet er der følgende muligheder med en yogablok:

  • Aflastning af lænd, hoved, knæ m.v. – En yogablok er først og fremmest genial til at aflaste udsatte områder, når disse udsættes for høj belastning. Det er f.eks. ideelt at aflaste knæ, albuer, hoved og lænd ved visse yogaøvelser. 
  • Udfordring – For den øvede yogi kan en yogablok bruges til at skabe ekstra udfordring. Du kan f.eks. placere dine fødder på blokken for at gøre det ekstra udfordrende at lave en stående foroverbøjning. 
  • Hjælpemiddel til komplicerede øvelser – Er du en nyudklækket yogi, så vil du antageligvis have svært ved at udføre nogle af de mere komplicerede yogaøvelser. Det kræver træning, træning og atter træning at blive ferm til yoga, men heldigvis findes der hjælpemidler i form af yogablokke. En yogablok kan f.eks. være en hjælpende hånd, når du skal ned i dybe stillinger. På sigt kommer du måske til at mestre øvelserne så meget, at du slet ikke behøver en yogablok som hjælpemiddel, men i begyndelsen kan det være et fremragende hjælpemiddel. 

Yogablokke er ikke kun fantastiske til yoga, men kan også bruges til bl.a. pilates og udstrækning.

Disse yogaøvelser kan du lave med en yogablok

Listen over yogaøvelser, der kan laves med en yogablok eller to, er næsten uendelig lang. Nogle af de mest populære yogaøvelser, hvor det vil være oplagt at bruge en yogablok, vil være oplistet herunder.

Du kan f.eks. bruge yogablokken til følgende øvelser ved behov:

  • Crescent Lunge
  • Revolved Triangle
  • Downward Dog
  • Broen

Har du ikke allerede kendskab til ovenstående øvelser, så se med fordel en videoinstruktion på nettet. 

Alle ovennævnte – og mange andre – øvelser kan udføres med og uden yogablok enten derhjemme eller i det lokale yogacenter. Ønsker du at styrke din balance, smidighed og styrke, så kast dig ud i det. 

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge en yogablok til. 

Hvor mange yogablokke har jeg brug for?

En enkelt yogablok vil være tilstrækkelig for nogle, men for de flestes vedkommende vil det være hensigtsmæssigt at købe to yogablokke. Ved mange øvelser giver det nemlig mening at støtte begge hænder eller begge knæ. Der findes også eksempler på øvelser, hvor det vil være ideelt at have en yogablok under både hovedet og ryggen. Derfor kan man komme til kort, hvis man hun har én yogablok. 

Vælger du at købe to yogablokke, så vælg med fordel to ens blokke, så de støtter ens. 

Yogablokke er ikke kun for begyndere

Det er en skrøne, at yogablokke kun kan skabe værdi for begyndere. Som vi tidligere har været inde på, så kan øvede også få glæde af blokkene. For de øvede skal en yoga blok snarere betragtes som en ekstra udfordring end som et hjælpemiddel. 

Forlænger du højden eller længden ved hjælp af en yogablok, så vil du opnå et længere eller dybere stræk – og det vil resultere i en mere effektiv træning med et bedre udbytte til følge. Tøv derfor ikke med at købe og bruge en yogablok, hvis du har mange års erfaring med yoga. Redskabet giver dig nemlig mulighed for at tage din yogatræning til et nyt niveau.