Equilibrium er et spansk miljøvenligt brand, som i 2015 blev grundlagt for at tilfredsstille efterspørgslen på fitness produkter; og brandet er meget mere end blot at være det nødvendige værktøj til en sund livsstil, det er også en sindstilstand. Formålet med Equilibrium er at styrke og balancere vores sindstilstand, fremme sports- og fritidsaktiviteter ved at levere kvalitets- og komfortprodukter til den store gruppe af mennesker som dyrker sport og fitness. Derfor tilbyder Equilibrium en produktlinje der er specielt designet til at udføre øvelser, der forbedrer dit velbefindende i træningscentret, hjemme eller udendørs.

Equilibrium stræber efter at skabe et yoga- og fitnessfællesskab, der har fokus på kvalitet, innovation, komfort og at være miljøvenlig. Hver dag arbejdes der på at blive et internationalt brand for atleter og fans af ”slow life”-praksis såsom bl.a. yoga og pilates.


We love our planet! 🌍

Equilibriums mål er at minimere den negative påvirkning, der opleves på miljøet under produktionsprocessen af yogamåtter. Equilibrium producerer og designer udelukkende deres produkter i Spanien, på den måde kan de garantere at deres leverandører deler samme filosofi.

De forskellige kollektioner inkorporerer naturlige elementer så som alger og kork.

Fremstillingen af deres produkter foregår uden brug af animalske stoffer. Derudover er brandet OEKO-TEX Standard 100-certificeret, som betyder at der ikke er skadelige stoffer i deres produkter eller i fremstillingsprocessen.