Persondatapolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus. Hjemmesidens brug af cookies

Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Du kan se, hvilke services der sætter cookies, og til hvilke formål under de forskellige kategorier - nødvendige, funktionelle, statistiske og marketing.

Hvor længe bliver cookies gemt?

Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet. Alle vores cookies' levetid fremgår i vores cookiepolitik.

Sådan afviser eller sletter du cookies

Du kan altid afvise alle -/tredjepartscookies fuldstændig ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle -/tredjepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan anvende på hjemmesiden (fordi disse er afhængige af cookies).

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Hvordan sletter man cookies?

Cookies du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger (Chrome, Firefox, Safari etc.) og på hvilken enhed (mobil, tablet, pc, mac). Det er typisk under Indstillinger - Sikkerhed og Privatliv, men kan variere fra browser til browser. Hvilken enhed/browser bruger du - klik på det relevante link:

  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies
  • Apple
  • Android
  • Windows 7
  • Ændring af dit samtykke

    Du ændrer dit samtykke ved enten at slette cookies fra browseren eller ved at ændre dit oprindelige valg ved at klikke på linket herunder:

    Du ændrer dit samtykke ved at klikke her

    Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

    Har du spørgsmål?

    Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiepolitikken bliver opdateret hver måned af Cookie Information. Har du har spørgsmå til cookiepolitikken, kan du kontakte Cookie Information via deres hjemmeside.

    COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS YOGA LOVERS A/S

    Introduktion

    Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden uden at slå dem fra i cookie boksen som kommer frem første gang du besøger siden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

    Facebook pixel

    Den bruger vi til at annoncere til dig på Facebook, fx for at fjerne dig fra listen automatisk efter du har købt eller for at vise dig produkter du har besøgt hos os. Det er kun os og Facebook, i en anonymiseret udgave, som har adgang til denne information.

    Google Analytics

    Bruger vi til at tracke din færden på vores side, den gemmer fx hvilke sider du besøger eller hvad du søger på, så vi kan optimere siden og gøre den bedre næste gang du besøger os. Det er kun os som har adgang til denne data.

    Google Tag Manager

    Det er et system man bruger til at sætte Javascript ind på siden med.

    Tawk

    Er et chat system, denne cookie gemmer om du har gang i en samtale eller om samtale boksen er åben eller lukket.

    Cookie Information

    Denne cookie gemmer om du har tilvalgt eller fravalgt cookies på vores side. Den gemmer også de andre indstillinger du har valgt da du så vores cookie boks første gang. 

    Cloudflare

    Er et system vi bruger til at beskytte os imod robotter og hackere. 

    Vimeo

    Denne bliver kun brugt på forsiden, den gemmer dine indstillinger for den video vi har på forsiden af shoppen.

    PERSONOPLYSNINGER

    Generelt

    Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, ikke nøjagtigt, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

    Sikkerhed

    Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

    Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

    Periode for opbevaring

    Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

    Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

    Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Udgiver

    Websitet ejes og publiceres af:

    Yoga Lovers A/S

    Snedkervej 4-6

    2630 Taastrup

    Telefon: +45 56 14 15 44

    E-mail: [email protected]

    Hvor er din Data teknisk

    Vores server står hos en af verdens største server host i verden, serveren står i Holland hos DigitalOcean. De har ikke adgang til noget, alt vores data er krypteret og ligger så de ikke har adgang til noget, heller ikke de folk som arbejder med serveren.

    CDN, Content Delivery Network

    Vi bruger Cloudflare som CDN, de håndtere dataen imellem dig og vores server. Vi bruger den til at minske belastningen af vores server. Linjen til Cloudflare er krypteret og linjen fra Cloudflare til dig er også fuld krypteret. Derfor er det kun meget få data Cloudlfare har adgang til. De kan se at du, med din IP har besøgt vores side. Det er ikke teknisk muligt at give dem adgang til mindre.


    Backups

    Digital Ocean gemmer backups fra os, disse er ligesom alt det andet krypteret. Da de selv står for backup'en er linjen imellem server og backup server intern men også krypteret.
    Vi har backups liggende hos en webhost i Tyskland. Disse data er krypteret så det kun er os som har adgang til dem. Forbindelsen til denne backup er også krypteret.
    Vi har også selv backups liggende, disse er ikke krypteret, men forbindelsen til dem er krypteret.