Yogabælter

Filter

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

Et yogabælte bruges til at opretholde en god holdning, øge fleksibiliteten og hjælpe dig til dybere stræk i dine yogastillinger. Yogabælterne fås i mange flotte farver. De er alle lavet af 100% polyester og fri for latex og PVC. 

Yogabælter er for de seriøse yogaudøvere, der ønsker at opnå dybere stræk i forskellige yogastillinger. Foruden muligheden for at opnå dybere stræk, så hjælper et yogabælte til at øge fleksibiliteten og opretholde en god holdning. Alt sammen noget, som man ikke skal undervurdere værdien af, når det drejer sig om yoga.

Ønsker du også at udvide din samling af yogaudstyr med et yogabælte, så har du chancen nu. Hos Yoga Lovers forhandler vi nemlig alt i udstyr til yoga, og her er flotte, kvalitetsrigtige og funktionelle bælter naturligvis ingen undtagelse. Oplev f.eks. vores udvalg af yoga bælter fra spanske Equilibrium, der er kendt for at levere kvalitetsudstyr med omtanke for miljøet. 

Der er flere gode grunde til at købe og bruge et yogabælte

Det er måske ikke direkte muligt at købe sig til bedre yogaevner, men med det rette udstyr, heriblandt et bælte, har du gode forudsætninger for at komme til at mestre de mange yogaøvelser. 

For at få det maksimale ud af din yogatræning kræver det, at yogaøvelserne udføres korrekt – og her kan et yogabælte være et fremragende hjælpemiddel. Et bælte byder nemlig på god støtte og aflastning, der gør det muligt for dig at udføre yogaøvelser, som tidligere har udfordret dig. Ved visse øvelser kan det nemlig være enormt hårdt og kræve stor styrke ikke blot at lave en bestemt stilling, men også at holde den givne stilling i længere tid ad gangen. 

Anvendelsesmulighederne med et yoga bælte er mange. Du kan f.eks. slynge bæltet om din fod med henblik på at lave et sundt og godt stræk.

Særligt velegnet til Hatha, Yin og Restorativ yoga

Yogabælter kan naturligvis bruges til mange forskellige former for yoga. De er dog særligt velegnet til Hatha, Yin og Restorativ yoga. Der er tale om meget udbredte yogaformer, der bl.a. er kendetegnet ved, at positionerne skal holdes i længere tid ad gangen end ved andre yogaformer. Netop det med at holde en yogastilling i længere tid ad gangen kan især udfordre den uerfarne yogaudøver, men her findes der netop et rigtig godt hjælperedskab i form af et yogabælte. Det kan især være en fordel at bruge et yoga bælte, hvis man har begrænset mobilitet og smidighed.

Ved disse konkrete øvelser er det oplagt at anvende et yogabælte

Du ved nu, at vores yogabælter er særligt velegnede (men ikke begrænset) til Hatha, Yin og Restorativ yoga. Men ved hvilke øvelser giver det særligt god mening at bruge et yogabælte?

I princippet vil et yogabælte kunne bruges ved både simple og komplicerede øvelser. Dog er det især ved mere komplicerede øvelser, hvor du skal ud i svære stillinger og holde positionen i lang tid, at et bælte kan være uundværligt. 

Her er nogle konkrete øvelser:

  • Skulder- og rygåbner
  • Buen
  • Foroverbøjning 

Miljøvenlige yogabælter og økologisk emballage

Det skal være sundt at dyrke yoga – også for miljøet.

Derfor forhandler vi miljøvenlige yogabælter til dig, der prioriterer bæredygtighed højt. Vores bælter er fremstillet af 100 % polyester og indeholder hverken PVC eller latex. Endvidere er der blevet anvendt økologisk emballage, så også på emballagefronten er der blevet taget højde for klimaet. 

Vil du også gerne dyrke yoga uden at belaste miljøet mere end højst nødvendigt? Så vælg et af bælterne fra vores sortiment. Så undgår du at udsætte dig selv og miljøet for skadelige kemikalier. 

Vores yogabælter er fremstillet i en kvalitet, der gør dem enormt modstandsdygtige. Derfor er de næsten ikke til at slide op. Dette er ligeledes med til at gøre dem miljørigtige. 

Vælg mellem et væld af forskellige farver

I vores sortiment finder du en lang række forskellige yogabælter, der forhandles i endnu flere forskellige farver. Om det er et bælte i en neutral farve som sort eller grå, eller om du foretrækker et bælte i en mere iøjnefaldende farve som grøn eller rød, så kan vi tilbyde det ønskede bælte. Klik dig blot ind på det givne bælte for at se, hvilke farver det forhandles i. Inden du lægger bæltet i kurven, skal du selvfølgelig huske at markere den ønskede farve.

Farven og designet er måske ikke de vigtigste faktorer for dig, men det gør ikke noget at se godt ud, når man dyrker yoga, vel? 

Pleje af et yoga bælte

Et yoga bælte kræver nærmest ingen pleje eller vedligeholdelse. Du har dog mulighed for at rense bæltet, hvis behovet skulle opstå. Brug i den forbindelse naturlig sæbe og koldt vand. Bælterne skal vaskes i hånden, medmindre andet fremgår af produktbeskrivelsen. 

For at minimere plejebehovet kan du med fordel opbevare bæltet et tørt, rent og veltempereret sted, når det ikke er i brug. 

Yoga bælter er for alle – både begyndere og øvede

Yogabælter bruges primært af begyndere, men vil også kunne bruges af øvede. 

For den øvede kan brugen af et yogabælte være med til at forbedre smidigheden. Du kan nemt forkorte bæltet, i takt med at du bliver mere smidig, så du hele tiden kan forbedre din smidighed og generelle performance. På et tidspunkt vil det måske slet ikke være nødvendigt for dig at bruge et yogabælte længere.

Et yogabælte vil også med fordel kunne anvendes af dig, der har døjet eller døjer med rygskader, almindelig stivhed eller andre lidelser. Bæltet vil nemlig gøre det lettere at holde ryggen smidig og bevægelig. 

Bestil dit yoga bælte i dag og få det leveret inden for få hverdage

Drømmer du om at lave sværere og mere komplicerede yogaøvelser? Eller har du bare et ønske om at holde nogle af de mange yogastillinger i lidt længere tid ad gangen? Så skal du ikke tøve med at anskaffe dig et yogabælte. Bæltet vil nemlig kunne dække disse behov. 

Vi bestræber os på at have alle vores miljørigtige yogabælter på lager, så vi kan sende og levere det ønskede bælte til dig inden for få hverdage. Hvis du har spørgsmål til vores bælter, så tøv ikke med at kontakte os. 

Husk desuden, at vi også forhandler bl.a. yogablokke, der ligesom yogabæltet er et godt hjælpemiddel, hvis du har brug for ekstra støtte eller aflastning, når du dyrker yoga.