Yoga udstyr

Filter

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

Yoga Lovers er din trofaste forhandler af yoga udstyr på nettet. Vi byder på en verden af udstyr til yoga, hvor der er noget for både øvede og begyndere, og hvor der hverken er en finger at sætte på kvaliteten, funktionaliteten eller designet. Hvad end du derfor står over for at skulle dyrke yoga for første gang, eller om du er en vaskeægte yogaentusiast med mange års erfaring med træningsformen, så kan vi dække dine behov for udstyr.

Vi byder på et spændende udvalg af udstyr fra mærker som spanske Equilibrium og hollandske Crossmaxx. Producenter, der har mange års erfaring med at forsyne aktive mennesker med træningsudstyr, herunder yogaudstyr. Gå på opdagelse i vores store sortiment med det samme og lad dig inspirere. 

Find alt i yogaudstyr hos Yoga Lovers

For at dyrke yoga og få et godt udbytte af det behøver du ikke at købe dig fattig i udstyr. Med en mindre samling af udstyr vil du sagtens kunne gøre din yogatræning både sjov, varieret og ikke mindst effektiv. 

Blandt det mest uundværlige yogaudstyr kan der nævnes yogamåtten – du skal jo kunne ligge, sidde og stå behageligt, når du prøver kræfter med de forskellige yogastillinger. En god yogamåtte er et absolut must-have, men der er også andet udstyr til yoga, der er svært at undvære.

Vores udvalg af yogaudstyr består af følgende:

Hvis du er typen, der altid går all-in, når du sætter dig noget for, og hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at blive en dygtig yogi, så kan du med fordel købe både en yogamåtte, yogablok, yogastrop, yogabold og yogabælte. Så er du i hvert fald dækket rigtig godt ind. 

Læs mere om de forskellige underkategorier inden for yoga udstyr i de kommende underafsnit. 

Yogamåtter – For en tryg og komfortabel træning

Det første du bør anskaffe dig som ny yogaudøver er en yogamåtte. Så kan du senere – eller med det samme – altid supplere med andet yoga udstyr. 

En yogamåtte er kendt som en forholdsvis tynd måtte, der byder på en skridsikker overflade, der lader dig komme ud i svære stillinger uden at miste fodfæstet. Måtterne kan udadtil ligne hinanden meget, men der kan være stor forskel på, hvor skridsikre, slidstærke, stødabsorberende, rengøringsvenlige og transportvenlige de er. Vælg derfor din træningsmåtte med omhu.

I vores sortiment vil du udelukkende blive præsenteret for yogamåtter i høj kvalitet, der desuden er både miljøvenlige og skridsikre. Et populært valg er f.eks. en yogamåtte i kork – ikke nok med, at en sådan måtte byder på et lækkert design, så er den også yderst miljørigtig. De klassiske yogamåtter er dog fremstillet i TPE skum – ligeledes et materiale med mange fordele. 

Vi tilbyder også customized yogamåtter

Hos Yoga Lovers tilbyder vi også unikke yogamåtter til træningsstudier. Er du derfor på udkig efter flotte og kvalitetsrigtige yogamåtter til dit træningsstudie eller andet foretagende, så kan vi levere varen. Du kan frit vælge mellem vores forskellige måttetyper – alle disse kan leveres i den ønskede farve og med virksomhedslogo på. Der skal som minimum købes 50 yogamåtter.

Læs mere om muligheden lige her.

Yogablokke – For ekstra aflastning, udfordring eller støtte

Inden for populært yogaudstyr byder vi også på yogablokke i mange flotte farver og lækre materialer. Sådanne blokke efterspørges i større og større stil af yogaentusiaster, da det efterhånden er gået op for de fleste, at blokkene kan sikre en bedre yogatræning.

Yogablokke kan bruges ved mange forskellige yogaøvelser og kan fungere aflastende, udfordrende eller hjælpende, alt efter hvordan de bruges. 

Du kan f.eks. aflaste udsatte områder, herunder knæ og albuer, hvis du er bange for at pådrage dig skavanker. Sørg blot for at placere blokkene under dine knæ, albuer eller andre områder, når du laver øvelser, hvor disse udsættes for stor belastning. 

Er du begynder, og har du f.eks. svært ved at stå op og røre jorden med dine hænder, så vil du kunne bruge yogablokken til at forlænge din arm. Er det omvendt mere udfordring, du har brug for, så vil du også kunne bruge en yogablok – stil dig f.eks. på blokken og lav de øvelser, som du normalt ville lave for at gøre træningen lidt mere udfordrende (det stiller højere krav til din balance). 

Yogastropper – For nem transport af din yogamåtte

Det skal være nemt og bekvemt at tage sin yogamåtte med på farten – og det bliver det med en yogastrop.

Vi forhandler yogastropper, der er designet til at passe til måtter i alle størrelser. Uanset længden og bredden på din måtte kan vi derfor tilbyde en strop, der passer til måtten. For brug af stroppen skal du blot sætte måtten fast i de to løkker og stramme til. Så er du klar til at bevæge dig ud i verden og dyrke yoga.

Du kan med en yogastrop f.eks. transportere din yogamåtte til yogastudiet, den lokale park, stranden, sommerhuset osv. Yoga kan dyrkes overalt, og med en yogastrop er der sikret let transport. Det kan være et godt alternativ til en yogataske, hvis dit eneste yogaudstyr er en yogamåtte. 

Yogabolde – For en mere varieret og effektiv træning

Der findes bolde til de fleste træningsformål, og yoga er ingen undtagelse. Yogabolde bliver i stor stil brugt i yogastudier landet og verden over, men de vil også sagtens kunne bruges derhjemme. Hvad end du derfor leder efter yogabolde til dit yogastudie eller dit homegym, så kan vi assistere. 

En yogabold er genial at bruge til yoga, fordi den giver dig glimrende muligheder for at træne din kernemuskulatur og balance. Du kan sidde på bolden eller placere dine hænder, knæ eller tæer på den, alt efter hvilken yogaøvelse du skal lave. For at undgå skrid bør du have bare tæer eller benytte yoga strømper, når du dyrker yoga med en bold. 

Yogabælter – For at opnå et dybere stræk og opretholde en god holdning

Inden for yogaudstyr er det også svært at komme udenom yogabælter. Især ved øvelser som skulder- og rygåbner, buen og foroverbøjning kan det være en fordel at bruge et yogabælte.

En af de store fordele ved et yogabælte er, at det hjælper dig til dybere stræk i dine yogastillinger. Du vil, ved brug af et bælte, opleve, at det bliver lettere både at opnå og holde et sundt stræk. Drømmer du om at komme længere ud i dine stræk, så skal du anskaffe dig et yogabælte. Det er justerbart og kan derfor bruges til mange øvelser og af alle yogaudøvere. 

Disse krav kan du med fordel stille til dit yoga udstyr

Udvalget af yoga udstyr er kun blevet større, i takt med at yoga er blevet mere populært og udbredt i både ind- og udland. Det giver dig masser af valgmuligheder, hvilket er positivt, men det betyder også, at du skal være ekstra skarp på, hvad du søger, og hvad der er vigtigt ved køb af udstyr til yoga. 

Hos Yoga Lovers stiller vi krav til vores yogaudstyr, og det synes vi også, at du skal gøre. Din performance og dermed udbytte afhænger nemlig i høj grad af, hvilket udstyr du bruger. 

Du kan med fordel stille følgende krav til dit kommende yoga udstyr:

  • Det skal være produceret i bæredygtige materialer
  • Det skal være let at rengøre
  • Det skal byde på høj slidstyrke
  • Det skal kunne gøre træningen mere varieret og effektiv

Stiller du også ovenstående krav til dit yogaudstyr, så er vi sikre på, at du vil synes om vores produkter. 

Yogaudstyr af høj kvalitet behøver ikke at koste en formue

Det betaler sig at gå efter kvalitet, når det drejer sig om yogaudstyr, og heldigvis behøver du ikke at investere en formue for at få fingrene i kvalitetsudstyr. I vores sortiment finder du masser af kvalitetsrigtigt yoga udstyr, der forhandles til favorable priser. Du kan derfor komme i gang med at dyrke yoga derhjemme uden at skulle lave den helt store investering.

Billigt yogaudstyr har tendens til at blive slidt rigtig hurtigt, så det billige valg kan hurtigt blive det dyre valg. Derfor anbefaler vi, at du køber kvalitetsudstyr til at starte med. Yoga udstyr i en høj kvalitet, som dét vi forhandler, har nemlig en lang forventet levetid. 

Vil du gerne vide lidt mere om, hvilke materialer vores forskellige yogaudstyr er fremstillet i, så klik dig ind på de forskellige kategori- og produktsider. 

Vi garanterer en tryg handel og hurtig levering af udstyr til yoga

Det skal være trygt at handle yoga udstyr – og det er det hos Yoga Lovers. 

Vi har skabt en farverig, hurtig og sikker webshop, hvor du kan handle i ro og mag, når det passer dig. Og når du er klar til at afslutte dit køb, så kan du stole trygt på, at vi passer godt på dine personfølsomme oplysninger. 

Når du handler yoga udstyr hos Yoga Lovers, så kan vi desuden tilbyde en række af populære betalingsmuligheder. Betal med dit foretrukne betalingskort eller mobilbetaling. Vi tilbyder også delbetaling og finansiering.

Yoga udstyr er også en genial gaveidé til yogaentusiasten

Skal du glæde en person, som har en stor kærlighed til yoga, så vil du aldrig gå helt galt i byen ved at forære yogaudstyr til ham eller hende. De fleste yogaentusiaster ejer en yogamåtte, men det er ikke alle, der f.eks. har en yogablok eller et yogabælte.