Yoga bolde

Filter

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

Er du på udkig efter en yoga bold i god kvalitet? Så gå på opdagelse i vores store og attraktive udvalg af yoga bolde. Vi forhandler bolde til yoga til både private og erhverv, så om det er en bold til hjemmetræning, centertræning eller noget helt tredje, du ønsker at købe, så kan vi hjælpe. Som yogi kan du optimere din træning ved at anvende yogaudstyr. I den forbindelse kan en yogabold være et godt supplement til dit øvrige udstyr. Med en god og holdbar yoga bold kan der opnås en mere effektiv og varieret yogatræning, og dét kan mærkes på resultaterne. Køb alt dit træningsudstyr til yoga hos Fitness Engros og spar mange penge. 

Tag din yogatræning til det næste niveau med en yogabold 

Dyrker du yoga, og vil du gerne tage din træning til det næste niveau, så skal du investere i en kvalitetsrigtig træningsbold, der er velegnet til yoga. Sådanne træningsbolde kan vi som bekendt tilbyde hos Fitness Engros, så slå til i dag. 

Det er med en yogabold muligt at lave en verden af forskellige træningsøvelser, herunder balanceøvelser. Ved nogle yogaøvelser kan bolden fungere som et hjælpemiddel, der gør træningen lidt lettere, mens det ved andre yogaøvelser kan gøre træningen mere udfordrende. De samme muligheder er der med yoga blokke, som vi også fører et bredt udvalg af. 

Ved at træne med en yogabold er der udsigt til, at du kan styrke din core, balance og styrke. Du kan i princippet også bruge en yogabold som stol – anvendelsesmulighederne er mange. 

Øvelser med en bold til yoga 

Som vi teasede for i forrige afsnit, så er der stort set ingen grænser for, hvilke øvelser du kan lave med en yogabold. Ved nogle yogaøvelser er det dog mere oplagt at bruge en træningsbold end ved andre. 

Planke pose, tree pose, chair pose, locust pose og low lunge pose er nogle af de øvelser, hvor det vil være oplagt at bruge træningsbolden. Du vil, alt efter øvelsen, enten skulle placere dine hænder, tæer, knæ eller bagdel på bolden. Der er bl.a. masser af oplagte øvelser til træning af mave og ryg, som du bør udforske, hvis du gerne vil aktivere disse områder. 

Du kan også bruge vores bolde til pilates, genoptræning og udstrækning 

Yoga bolde er, ikke så overraskende, egnet til yoga, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge boldene til andre former for træning. 

I princippet vil du også kunne bruge bolden til genoptræning, udstrækning og pilates. Er du tilstrækkelig kreativ, så vil du også kunne bruge bolden til andre former for træning, sport og motion. 

Valg af bold til yoga 

En yogabold er et godt redskab, men skal du have maksimal glæde af bolden, så skal du bruge lidt tid og energi på at finde den helt rigtige. Vores udvalg af træningsbolde er rigtig stort, og derfor gælder det om at holde tungen lige i munden, når du skal vælge en bold. 

Du skal bl.a. kigge på følgende faktorer ved valg af bold til yoga: 

 • Boldens diameter (særligt vigtigt) 
 • Boldens vægt 
 • Boldens overflade 
 • Boldens design 

Det kan desuden være en god idé at vælge en bold med anti burst system. Træningsbolde med anti burst system springer nemlig ikke, hvis de mod forventning skulle gå i stykker. 

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige yogabold, så kontakt os gerne. 

Den ideelle størrelse 

En yogabold skal helst ikke være hverken for stor eller for lille, men hvordan bærer du dig ad med at finde den rette størrelse? Svaret er, at du skal tage udgangspunkt i egne behov. Det er nemlig bl.a. din højde og valg af øvelser, der afgør, hvor stor eller lille bolden skal være. 

I vores sortiment finder du yogabolde med en diameter på alt mellem 20 og 75 cm. Vi kan dermed dække ethvert behov. 

Yogabolde til holdtræning og hjemmetræning 

Som yogi kan du i princippet klare den daglige eller ugentlige træning uanset tid og sted. Det eneste du behøver er nemlig en yogamåtte og evt. en yogabold. Ønsker du mere udstyr, kan vi også tilbyde yoga blokke m.v. 

Vores yogabolde kan naturligvis bruges til både holdtræning og hjemmetræning. Hvad end du derfor foretrækker at træne derhjemme i ro og mag, eller om du vil dyrke yoga i forening med andre yogaentusiaster, så kan vi levere den ønskede bold.

Yoga kan dyrkes med en yogamåtte som det eneste udstyr, men ønsker du at gøre din træning en kende mere varieret, udfordrende og effektiv, så vil det være oplagt at inddrage en yogabold i træningen. Yogabolden åbner op for en masse nye træningsmuligheder. Der er bl.a. rig mulighed for at styrke muskelkorsettet (core) ved brug af en yoga bold. Endvidere vil du kunne træne og styrke din balance.

Hos Yoga Lovers forhandler vi alt i udstyr til yoga, så selvfølgelig kan vi også tilbyde yoga bolde i enestående kvalitet. Du kan bl.a. shoppe bolde fra Crossmaxx hos os. 

Gør din yogatræning mere effektiv og varieret med en yogabold

Drømmer du om en bedre balance, en sundere kropsholdning og / eller en stærkere core? Så må du ikke snyde dig selv for at bruge en yogabold, når du dyrker yoga. En sådan bold egner sig, som navnet antyder, rigtig godt til yoga, men vil typisk også kunne bruges til pilates, stræk og rehab for blot at nævne nogle af mulighederne. 

Yogabolde bruges ikke kun i mange homegyms, men også i fitnesscentre og hos fysioterapeuter, hvilket vidner om, at boldene er populære. Sammen med bl.a. yogablokke og yogabælter hører yogabolde til blandt det mest populære udstyr til yoga. 

Brugen af en yogabold vil både kunne være med til at øge din udholdenhed i kernemuskulaturen og reducere muskelspændinger. Ligeledes vil du helt automatisk træne din balance, da du skal koncentrere dig om at holde balancen på bolden, hvad end det er dine hænder, tæer eller knæ, der er placeret på bolden. 

Generelt er der følgende fordele ved at bruge en yogabold:

 1. Du styrker din kernemuskulatur 
 2. Du aktiverer stort set alle muskler
 3. Du styrker din balance (da du skal have fokus på at holde balancen på bolden)

Øvelser med yoga bold

For at få størst mulig glæde af en yoga bold skal du ikke blot sørge for at anskaffe dig en kvalitetsrigtig bold i en passende størrelse. Du skal også være bekendt med, hvilke øvelser man kan lave med en yoga bold. I den anledning kan du glæde dig over, at der er rigtig mange forskellige øvelser, der kan udføres med en bold. 

Disse øvelser kan du lave med en yoga bold:

 • Planke pose 
 • High lunge pose
 • Low lunge pose
 • Tree pose
 • Chair pose
 • Goddess pose side stretch
 • Locust pose
 • .. og et hav af andre øvelser!

Den ideelle yoga bold størrelse

En yogabold er ikke bare en yogabold.

Jo, de er alle sammen ideelle til yoga og lignende træningsformer, men der er forskel på de mange bolde på parametre som størrelse, farve og materiale. 

Især størrelsen er vigtig, når det kommer til yogabolde. En bold til yoga kan have en diameter på alt mellem 25 og 75 cm. I vores sortiment finder du dog primært mindre yogabolde. Den ideelle størrelse bold for dig afhænger bl.a. af din højde, og af hvilke øvelser du vil bruge bolden til. 

På vores produktsider kan du blive klogere på, hvilke størrelse bolde vi tilbyder. Her vil du også kunne blive klogere på boldenes funktioner og specifikationer.

Kontakt os gerne for personlig vejledning.